• Artikels verschenen in blogs

    • Glam and Beauty Ja, ik ben zo iemand die maandelijks al haar mogelijke lichaamsdelen onder handen neemt met een epileermachien. Ik pijnig mezelf vrijwillig. Klink sadistisch; gniffel. I repeat, alle mogelijke lichaamsdelen, behalve mijn oksels en gezicht. Want daar besto Glam and Beauty Ja, ik ben zo iemand die maandelijks al haar mogelijke lichaamsdelen onder handen neemt met een epileermachien. Ik pijnig mezelf vrijwillig. Klink sadistisch; gniffel. I repeat, alle mogelijke lichaamsdelen, behalve mijn oksels en gezicht. Want daar besto
    • A Pretty Beautiful Life Een tijd geleden kreeg ik een interessant mailtje binnen. Of ik iets dat Epil’Spring heette wilde testen. Sure, ik ontdek graag nieuwe dingen! Een paar dagen later kreeg ik dus deze nieuwe gadget binnen. De mail was alvast veelbelovend: in Frankrijk is he A Pretty Beautiful Life Een tijd geleden kreeg ik een interessant mailtje binnen. Of ik iets dat Epil’Spring heette wilde testen. Sure, ik ontdek graag nieuwe dingen! Een paar dagen later kreeg ik dus deze nieuwe gadget binnen. De mail was alvast veelbelovend: in Frankrijk is he
  • Reacties zijn gesloten.